COVID 19 | sådan besøger du trygt Tothaven

På Tothavens besøgsgård følger vi selvfølgelig myndighedernes retningslinier for at mindske COVID-19 smitten og vi vil gerne sørge for at alle der besøger os kan føle sig både trygge og velkomne.

Bliv testet max 72 timer inden dit besøg

Når du besøger Tothaven skal du kunne fremvise en negativ coronatest hvis du er over 14 år. Hvis du har gennemført vaccination mod Covid-19 og er færdigvaccineret (dvs. har fået begge stik) er dette også adgangsgivende til et besøg på Tothaven. 
En test er kun brugbar hvis den er under 72 timer gammel ved ankomsten. Både PCR-test og hurtigtest kan anvendes, og testresultatet kan fremvises enten på papir eller digitalt. Det er vigtigt, at man kan se navn, testtidspunkt og resultat på testen.  Du skal også kunne fremvise ID i form af sygesikringskort, pas, kørekort eller andet offentligt udstedt ID-kort, der bekræfter navnet på testen.

I GJETHUSET i Frederiksværk er det muligt at få taget en hurtigtest på vejen til Tothaven. Test centeret har åbent alle dage fra kl 8 til 20.

Du er undtaget fra testkrav, hvis du af medicinske årsager, eller som følge af fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en covid-19 test.

Har du været smittet med covid-19, skal du i stedet for test fremvise dokumentation for en covid-19 test med et positivt testresultat, som er foretaget mindst 14 dage og højst 12 uger inden dit besøg.

Ifølge myndighedernes retningslinjer er vaccinepas IKKE adgangsgivende.

Hold afstand
Der er god plads på besøgsgården, men vær alligevel opmærksom på at holde afstand på minimum 2 meter til gæster som ikke er en del af jeres eget selskab/egen familie.

Brug mindbind eller visir indendørs

Vores cafe og gårdbutik er åben for take-away – Her skal du bruge mundbind eller visir.

Hygiejne

Husk god håndhygiejne. Host og nys i ærmet og brug håndsprit hyppigt. Du kan finde standere med håndsprit flere steder på besøgsgården