Gedemælks-Pindeis

Tothavens pindeis er inspireret af den italienske Gelato-tradition. Mælkeisene laver vi på basis af friskmalket mælk fra Tothavens geder, æggeblommer fra Tothavens æg, fløde fra Øllingegård og økologisk sukker fra de Lollandske roemarker. Sorbeterne er lavet af danske økologiske frugter og bær. Vi overtrækker alle isene med god økologisk chokolade. Den mørke chokolade  kommer fra Mikkel Friis Holms chokoladefabrik nede ved Roskilde. Den hvide chokolade må vi hente lidt længere væk i Belgien.

Alle vores pindeis laver vi i en stor og en lille udgave – så der både er til den store og lille is-sult.

Hasselnød

Friskmalket gedemælk og økologiske hasselnødder i skøn forening. Isen er overtrukket med Friis Holms VM-præmierede mælkechokolade

Chokolade

Intens, cremet og velbalanceret chokoladeis lavet på lækker 60% økologisk Chokolade fra Friis Holm-Chokolade og friskmalket gedemælk fra Tothaven – Isen er overtrukket med den mørke chokolade og pyntet med striber af hvid chokolade.

Jordbær

Sorbet på pind af lækre solmodne økologiske jordbær fra Ventegodtgård overtrukket med hvid øko chokolade.

Rabarber/ Hindbær

Smagen af Tothaven: Friskmalket gedemælk, bagte rabarber fra Tothavens rabarber”mark” og lidt hindbær “pakket ind” i økologisk hvid chokolade og drysset med frysetørrede rabarber.

Havtorn

Lækker frisk mælkeis med en aromatisk smag af havtorn. Isen er overtrukket med hvid chokolade og drysset med Hindbærstøv.

Cajeta med kaffeknas

Karamel Gelato lavet på vores egen gedemælks Cajeta (Dulce de leche) og lækkert bittert knas af ristede espressobønner fra Det lille Kafferisteri i Hundested. Isen er overtrukket med 60% Friis-Holm Chokolade

Hyldeblomst sorbet

Frisk sommer-is med økologiske hyldeblomster, friskpresset citron og citronskal og overtrukket med Friis-holms 60% Opay’o chokolade

Lakrids

“Nok den bedste lakrids is jeg har smagt” – hører vi ofte når folk smager den her intense lakrids Gelato. Isen er lavet med lakrids fra det fine lille malmøbaserede lakridsværksted Kolsvart tilsat lidt granuleret saltlakrids og revet citronskal. Pindeisen er overtrukket med hvid chokolade.

VANILIE

Plain and simple – med vanilje pulver fra Social vanilla og overtrukket med Den lækre mørke Opayo chokolade fra Friis-Holm Chokolade

SOLBÆR

Solbær gelato med den lækre sommerlige sødme og syre fra friske solbær. Isen er overtrukket med hvid chokoalde og drysset med solbærstøv