Musik og Pizza på Tothaven

Vi har inviteret 5 bands til at komme og spille i Tothavens have 5 eftermiddage hen over sommeren.
Vores gode ven og pizzayollo Michele Lucarelli kigger også forbi de dage og bager lækre pizzaer med Tothavens gedeoste i sit mobile pizzaria.

Entre til koncerterne får du ved bare at købe en entrebillet til Tothaven. Pizzaer købes på stedet og sælges indtil der ikke er flere.

Onsdag den 28 juni kl 14.30

TOM & RICK

In duo format Tom & Rick distill works from their larger “art country” project Space Dudes into tasty folk morsels, allowing the songs to shine, naked as the day they were born. The interplay between Rick’s mandolin and Tom’s guitar is at once thoughtful, playful and respectful of the songs, occasionally breaking out into a spacier, more improvised dimension.


Onsdag den 5. juli kl 14.30 FLYTTET TIL TORSDAG DEN 6. JULI kl 14.30

UNDER MÅNEN

Bag navnet UNDER MÅNEN finder du den nordjyske guitarist, sanger og sangskriver Marcus Hagsten.
Med base i København har han siden 2016 optrådt som UNDER MÅNEN.

Musikken er primært akustisk og blander folkemusik, bluegrass, country og jazz med den særlige
skandinaviske melankolske tone. UNDER MÅNEN kalder det selv for ”nordisk bluegrass” , og repertoiret byder både på stemningsfulde instrumentalnumre og originale dansksprogede sange. UDEN ET ORD
I august 2021 udkom UNDER MÅNENS debutplade UDEN ET ORD med 10 smukke instrumentalnumre
komponeret igennem en periode på mere end 20 år.


Søndag den 30. juli kl 14.30

Simon Hebeltoft

Simon har de sidste par somre gæstet Tothaven med sin guitar flere gange – Så mange af jer har måske hørt hans smukke sange. I år må vi nøjes med denne ene koncert i Tothavens cafe-have. Til jer der ikke kender Simon så glæd jer til at opleve En nærværende sangstemme og en samling jordnære, livsbekræftende og melankolske fortællinger akkompagneret af akustisk folkguitar.


20. august kl 14.30

PULLED PANDA

(KUN KONCERT – INGEN PIZZA DENNE DAG)

Pulled Panda er en duo fra Lille Kregme som spiller og synger europæisk og amerikansk folkemusik på banjo, mandolin, violin og guitar. Kom og vær med når vi spiller svalens dans, gøgen, sommerfuglen og mange andre smukke folkesange. 


27. august kl 14.30

SMOLLS FAMILY

A-M og Matthias har i langt tid glædet sig til at organisere en kompetent og slidstærk babysitter for at passe deres tre børn så det to kan synge en hav af originale sange og særlige ældre nummer for jer. 

Tænk to stemmig sang, guitar og banjo. Tænk americana når det er bedst.


10.september kl 14.30

THE MJM’S

Disse tre her spiller classical banjo music og rag time. Og de spiller helst på strengeinstrumenter som er runde, som i rundt som en banjo. Hvordan lyder en stor cello banjo, en guitar banjo, en classic 5 strengs banjo og en mandolin banjo når det spiller på samme tid? Rigtigt, det lyder af banjo. Men det lyder også af meget mere.