Besøgsgårdens åbningstider

Tothavens besøgsgård har lukket for sæsonen 2020. Vi åbner igen den 27. marts 2021 kl 14-17.

COVID 19 INFO: Vi følger de gældende retningslinjer. Der er god plads på besøgsgården, men vær alligevel opmærksom på at holde passende afstand til de andre gæster. I vores cafe skal du bruge mundbind når du står op, og der er kun adgang for 4 personer af gangen i bestillingsområdet.

Der er ikke nødvendigt at købe billet på forhånd. Man betaler bare når man kommer. Det koster 50,- i entré for alle gæster fra 2 år til 90 år Under 2 og over 90 år kommer gratis ind.

På Tothaven kan du møde en masse søde og sjove dyr og dyreunger. Her er kunekunegrise, uldsvin, ponyer, æsel, løbeænder, kalkuner, katte, kaniner, høns og malkegeder.

Oplev gården i dit eget tempo. Hop i halmen, slap af i hængekøjerne og kæl med de mange søde dyreunger. Det er muligt at købe en træktur på en af gårdens søde ponyer for 20 kr.

Du kan også nyde en kop friskbrygget kaffe, friskbagt kage og håndlavet pindeis fra Tothavens Gårdmejeri i den lille café. Her kan du desuden købe Tothavens gedeoste, gedemælkssæber, bivokscreme og flere andre lækre sager produceret på Tothaven.

Da det jo er lidt særligt i år med den aktuelle risiko for smitte med Corona virus, håber vi at I vil hjælpe os med at holde afstand og tage hensyn. Vi har masser af plads på vores udearealer, men i cafeen skal du være opmærksom på at der kun må være 4 personer af gangen.


Bemærk!: Det er ikke muligt at medbringe sin hund på besøgsgården.

Find os

Tothaven ligger lige uden for fiskerlejet Kikhavn og 2 km fra Hundested i Nordsjælland

Vores adresse er Torupvejen 2 . Når besøgsgården har åbent, kan i køre ind på marken og parkere – følg blot skiltene.