Gårdmejeriet

Den 9. maj 2019 åbnede vi et gårdmejeri på Tothaven.

En drøm om at udvide Tothavens besøgsgård med en mindre fødevareproduktionsvirksomhed er gået i opfyldelse og vi har nu et lille osteri og et mindre industrikøkken med faciliteter til at producere håndlavede pindeis.

Alle vores mejeriprodukter er baseret på friskmalket gedemælk fra de 13 malkegeder vi har på marken. Vi malker 8 måneder om året,  som regel fra april til november. Her er mælken bedst og gederne har mulighed for at være meget ude.  Fra december til februar holder gederne og gårdmejeriet ferie.
Læs mere om gårdmejeriets produkter her

Du kan købe vores oste og is i vores cafe/gårdbutik som har åbent i samme tidsrum som besøgsgården – altså  – fra påske til efterårsferien i weekender, helligdage og skoleferier kl 14-17 (lukket mandage i sommerferien) se besøgsgårdens åbningstid.  

Hvis du ikke skal på besøgsgård parkerer du bare foran huset og går ind til cafeen. Det skal du selvfølgelig ikke betale entre for.

Et mindre udvalg af vores produkter kan også købes i vores ta’ selv-køleskab i vejboden ude foran huset. Her er der åbnet alle dage fra solopgang til solnedgang

Følg Tothaven på Facebook for at modtage information om arrangementer og nye produkter i vores mejeri og gårdbutik.

Se fødevarestyrelsens smiley rapporter her

Projektet er støttet af LAG Gribskov-Halsnæs